ℹ️18.03.24г.

🕡18.30ч.

➡️Централен площад “Св. Георги Победоносец”, град Божурище

На 12.03.2024 г., се проведе много ползотворна информационна среща по повод позицията на Община Божурище относно проучвателните дейности и добива на злато на наша територия, а именно ТВЪРДО ПРОТИВ!

Залата в НЧ “Христо Ботев 1934” в град Божурище се оказа тясна за желаещите да влязат, което само може да ни радва, защото показва, че всички ние сме на едно мнение, показва, че в тази така важна и тежка битка за Божурище, ще сме обединени и единни. А както всички присъстващи стигнахме до извода – само обединени можем да постигнем успех.

На срещата съобщихме, че предстои да направим първия протест – още един лост и вариант за противопоставяне срещу намеренията да се разкопава земята ни, с цел проучване и последващо добиване на благородни метали, като по този начин ще се вреди на здравето ни!

Протестът ще се проведе в ПОНЕДЕЛНИК, 18.03.24г., от 18:30 ч., на централен площад “Свети Георги Победоносец” – гр. Божурище.

Призоваваме всеки един от Вас, който НЕ ИСКА да живее в община с отровен въздух, отровна вода, болни хора, замърсена околна среда и прочие негативи, да излезе на площада в понеделник вечер.

ℹ️Ще поканим и медии, за да заявим публично, че Община Божурище е ПРОТИВ ПРОУЧВАТЕЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ И ДОБИВА НА МЕТАЛНИ ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА – ЗЛАТО И МЕД НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ!

Точно в този момент е от изключителна важност да покажем, че сме много, че сме всички заедно, единни, обединени и водени от една цел и идея. Чака ни тежка война, но ще си заслужава, защото е война за живота и здравето на нашите деца, на нашите внуци, на всички идни поколения!

Много сме – силни сме!

ГЛАС НАРОДЕН – ГЛАС БОЖИ! 🙏