Община Божурище обявява кампания за набиране на доброволци за подпомагане дейността на патронажната грижа, осъществявана чрез Домашен социален патронаж – Божурище. Доброволците ще помагат с пазаруване, разнасянето на храна по домовете и снабдяване с лекарства и продукти от първа необходимост за възрастни, болни и самотно живеещи хора, които са в невъзможност да се справят сами в ежедневието.

Желаещите да се включат като доброволци, могат да го направят чрез записване на телефон: 0882882017 или на следния електронен адрес: bojurob@mail.bg, като посочите трите си имена, ЕГН и телефон за обратна връзка. Ще бъдат извиквани само при необходимост, и ще бъдат инструктирани кое и как ще се извърши.
За всеки един от доброволците ще бъдат подсигурени необходимите предпазни средства.
Светът, както и страната ни, се намират в безпрецедентна ситуация, овладяването на която изисква личната ангажираност и отговорност на всеки един от нас. В такъв момент много хора имат нужда от помощ и подкрепа. Доказали сме, че можем да бъдем единни, да си помагаме взаимно и само заедно можем да се справим с пандемията.
Благодарим на всеки един от Вас, който е готов да се включи в общата борба срещу COVID-19, като вземе участие в тази хуманна мисия – да стане доброволец!