На 18 януари 2021 г.,  стартира Националният конкурс за рисунка и литературна творба на кулинарна тематика „Рецептите на баба“, организиран от Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите -7.

Целта на националния конкурс за детска рисунка и литературна творба на кулинарна тематика „Рецептите на баба“, е да стимулира интереса на децата към претворяване на кулинарните традиции на България.

За участие в конкурса се допускат деца на възраст до 14 години. Няма ограничения в броя на изпратените рисунки и литературни творби от едно дете. Рисунките трябва да бъдат в размер 35х50 см. Децата са разпределени в три възрастови групи – до 7 години, от 8 до 10 години  и от 11 до 14 години.

Рисунката, събрала най-много гласове от журито, става официален плакат на Националния кулинарен фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“

Крайният срок за изпращане на рисунките и литературните творби е 31 март 2021 г., а самото награждаване на победителите се планира за 16 април 2021 г.

В тази връзка, приложено Ви предоставяме: поканата,  регламента на конкурса и декларация за съгласие за обработка на личните данни на участниците.

 

Творбите си можете да изпращате на адрес:

Национален дворец на децата

Гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ № 191

 

ВАЖНО!

След изпращането на творбите, ръководителите, настойниците на децата и техните преподаватели се съгласяват с условията на участие и начина на провеждане на конкурса, като дават съгласието си за публикуване на творбите и включването им в изложби и други публични мероприятия. Изпратените рисунки не се връщат.

За да се запознаете в детайли с поканата,  регламента на конкурса и  да изтеглите декларация за съгласие за обработка на личните данни на участниците, моля натиснете линка.